GHOGH - Go Hard Or Go Home / by Rickard Olausson

Nu när julen närmar sig börjar vi knyta ihop påsen för alla projekt för året, så lite spam blir det, lite likt en julkalender! Med det sagt så är vi oerhört stolta att presentera vårt senaste samarbete, dagens lucka(!), med det spännande tränings/mountainbike-klädmärket GHOGH - Go Hard Or Go Home.

Vi har fått i uppgift att föreviga lifestyle och produktbilder för det här spännande märket och vi har gått på en ganska rå och lekfull känsla enligt brief. Utomhusbilderna är tagna i dagsljus och gymbilderna är tagna med sparsamt blixtljus. Retuschen är sedan ganska sparsam, mest städning och färgton. Mer samarbete är på gång och det ska bli otroligt roligt att få presentera mer material inom kort.

Om du gillar bekväma träningskläder med en kaxig och lekfull attityd, och ett överkomligt pris, så tycker vi att ni ska spana in GHOGH, du kommer inte ångra dig! Perfekta julklappen kanske?

Du hittar kläderna på deras Webshop och mer inspiration på Instagram!

Nedan följer lite fler exempel. Du hittar fler bilder under Foto-fliken här på vår hemsida!

Det var allt för denna gången, hoppas resultatet ska uppskattas!

/Skvadern